Presenter! (senare)

Sen blir det presenter till mina favvobloggar! Vilka tror ni det är?
Kram Pao

Tillbaka!

Nu är träningsveckan över för Exit och han åker imorgon med Jupiter till ett bete som inte ligger långt här ifrån! Nöjd över mina luftisar och de är värda att få gå på bete på dagarna. Nu kommer ju de inte bli ridna varje dag.  
Vill också säga att jag och Queen har varit hos veterinären och kollat och veterinären säger att det kommer bli ett fint föl!
 
Kram Pao

Sol!

Idag ska det bli härligt med Sol! Tycker ni inte också det?

Kram Pao

Träningsvecka!

Den här veckan är det hård träning med Exit. Jag rider 2 pass per dag. Antingen hoppninh, dressyr eller uteritt. Det två första passen (igår) var dressyr och uteritt. Dagens var Hoppning, dressyr. Morgon dagen är hoppning dressyr. Och i övermorgon så är det hoppning och uteritt. Sista dagen på den hårda tränings veckan är en liten
hopptävling. Hårdträningen går super bra!

Kram Pao

Kommit!

Igår kom Queen. Hon var lugn men ändå nyfiken. Idag så har hon bekantat sig med Mixie och lite Sky.

Kram Pao

Fodervärd!

Den 11 juli åker Sky på foder hos Barocko och kommer tillbaka ca (inte helt bestämt) 30 juli. Om J på Soreca läser det här så har hon fått infon om att Sky lämnar betet den 11 juli och åker till Barocko.

Kram Pao

Rosgården Horse Show!

Anmäl er till rosgården horse show. Det är deffenitivt värt det! Det är super kul och man får jättefina priser! Mer info finns på rosgard.blogg.se
Anmäl er!
 
Kram Pao

Fodervärd!

Nu har jag bestämt att lämna Sky på foder för att jag känner att jag inte kan göra något mer med henne. Hon är svår jobbad i dressyren och jag behöver hjälp där. Fodervärden ska vilja jobba henne i dressyr och har viljan i hoppningen så att hon kommer upp i klasserna både i dressyr och hoppning! Hoppas att någon kan ha henne på foder 
 
Kram Pao

Glad Midsommar!

Har åkt till ett slott och firar midsommar! Alla luftisar med och dem får en härlig vilodag! Finns ett bete som dem står på här! Sedan kommer Jupiter och Exit stå här på bete!

Kram Pao

Detta får Indie med sig som SSI ska ha!

 
Transportskydd rosa

Dagen!

Det blev en uteritt på Jupiter så jag bara skulle få känna att han kunde slappna av som han har haft svårt med. Han älskar ju skogen så det blev en mysig skrittur barbacka där!
För Exit blev det en långtur på 4 km i skritt och lite trav. Eftersom att han är så pigg så måste han ha lite starkare bett man jag provade att köra med hackamore och det gick faktiskt okej!
Mixie har jag börjat att galoppera på och hon tar det bra. Efter jag kände mig nöjd med galoppen så tog jag fram ett par bommar och skrittade och travade över dem. Mixie tyckte att det var läskigt men när hon gjorde det som bäst slutade vi!
 
Jupiter
 
 
                                                               Exit
 
 
                        Mixie!
Senskydd lollipop

Sommarbete!

Den 1/7 åker Mixie och Sky till soreca för att gå på bete där. Queen står ju där redan så att hon är ju van vig Fly. Jag kommer att få en box och jag får använda foderkammare, manegen, terrängen, slår till utrustning, fina ridvägar och skrittmaskin. :-D
Kram Pao

Good night sleep tight!

Sov gott alla där ute!

/Pao

Trött!

Jag har varit på ett ridläger den här veckan så jag har varit upptad annat. Alla hästarna går i hagen och jag har fått lite nyheter från Soreca!
Det kommer en häst, men vilken? Gissa på!
Alla ston kommer att stå på Sorecas sommarbete!
Sky och Mixie kommer att åka!
Taggar inför hopptävlingen hos Barocko imorgon! 
Till J som ville ha passen!
Mixies pass komer! Ska göras om lite!

Outfit Sm med Jupiter

SM på Soreca!

Idag var Jupiter jättejobbig hela dagen och vi gick inte vidare till finalen. Synd men dåliga dagar kommer ibland!
Bloggar från mobil så jag kan inte göra det så långt!

SSI

Våran mejladress är stallpearlsunlight@live.com

Svar till SSI

Ja du får jättegärna ta Indie på foder!
/Pao

Little Mix "Mixie"

_DSC0390_DSC0284_2_DSC0214
Little Mix "Mixie"
Sto
148 cm
6 år
Connemara
E: Gunsmoke
U: Sweet Swea
Mixie som hon kallas är en härlig tjej på 6 år. Hon är mysig, pålitlig och lite rädd för starka färger.
Mixie håller på att ridas in och är mycket trevlig under inridningen.
Mixie behöver en "fast ägare" alltså en ägare hon kan skötas av. Hon gillar inte så mycket om att åka till okända stall och inte ha med sig en kompis. Hon föddes på Dimsdale (dimsdale.n.nu).

Lite smått med galopp!

Träningen på Mixie går fortfarande frammåt och hon är posetiv och bråkar inte om det hela.
Hon är lugn och stilla tjej som accepterar när man sitter på henne. Idag gick träning på ordentligt och hon verkar tycka att det är kul. Skritten gick utmärkt traven var lite vinlig men ornade sig efter 10 min. När jag kände att det gick som bäst satte jag mig ner för att se hur hon reagerade på att man klämmde lite med skänkeln och satt ner. Först trodde hon att mina skänklar var två stora irriterande flugor men satt fattade hon och hon fattade galopp.
Hennes galopp var helt underbar men fick ändå inte känna på den så mycket för att jag ville bryta av innan hon bröt av. Nöjd över stora Mixie!

Tagga inför SM!

På Söndag smäller det! Då är kval 2 i Dressyr SM. Även fast jag inte bloggat om det så mycket så har jag och Jupiter tränat så mycket det går, så idag tyckte jag att jag skulle kunna hela programmet så jag red igenom det och det satt som en smäck! Så idag blev det inte så hård träning utan han måste vila upp sig lite mer innan en tävling så idag blev typ sista passet. Det gick som sagt super bra och jag är mycket nöjd över Jupiter!

Tävlingar jag är med på!

Jupiter - SM Dressyr 17 Juni
Last Exit - (Hoppning LA LB (100 cm) och 110 cm Barocko 20/6) (Rosgården 4/7  hoppning 100 cm) (Sm Neiwada Hoppning 29/7)
My Sky -Dressyr rosgården 4/7
Little Mix - Ingen
Queen Of Life - Ingen

Lugnt pass!

Idag blev det ett lugnt pass för Exit. Jag red honom i alla gångarter och han var super stark. Han ville inte jobba ett dugg utan bara drog upp sitt huvud. Eftersom att han var så envis orkade jag inte mer efter 45 min. Det är ju ganska länge men jag kunde knappt röra fingrarna efter det! Hade inte en halsförlängare i närheten heller så det blev ganska tufft!
Bara fram!




Uteritt med Exit!

Idag red jag ut med Exit för att han hade vaccineras och då skulle han bara röra sig lite men inte ett pass så det blev en härlig skrittur! Han var jättelugn. Jag red barbacka och tog en tur i skogen. Det tog ca 30 min sen när jag kom hem fick han stå inne i boxen resten av dagen men klockan var ca 17:00 så han fick bara stå inne 1 timme extra. Som sällskap fick Jupiter stå inne. Han verkade tycka att det var skönt eftersom han står nära dörren så det fläktar in på honom.
Hans outfit var hans vanliga träns, ett par benskydd .

Ut över ängarna!

Jag och Sky flög ut över ängarna idag. För st så skrittade vi en bit. Sedan kom en trav stig där vi började trava.
Efter det så kom vi till en stock som var kanske ca 50 cm. Den flög vi över och landade i galopp mot nästa stock som kanske låg på ca 70 cm som vi flög över. Vi kom till en äng där jag kände att Sky ville springa av sig lite så jag ställde mig i lättsits och Sky galopperade på som värsta token! Vinden var härligt kall och det var jättekul att
flyga över ängarna på hennes rygg! Jag såg en till stock som jag styrde mot men   på avstånd såg det ut att ligga på 70 men ju närmare jag kom såg jag att den blev högre och högre. Jag flög över och jag hoppade efter av och kollade vad den låg på och det var hela 100 cm. För att Sky inte skulle bli för överansträngd så trvade jag av henne och sedan skrittade vi hem.



Fråga! IDE´ NEIWADA!

Vem skulle ni helst vilja ha av:
Exit
Sky
Mixie
Jupiter
Queen
Sia
Pearl

Frihetsdressyr!

Igår vilade Mixie och idag blev det frihetsdressyr. När jag hade hämtat henne från hagen var hon lerig så jag fick borsta av henne och sen tog jag på tränset. Vi gick ut i ridhuset och jag släppte henne. I början sprang hon omkring och gnäggade jättehögt. Sen lättade det och hon bockade omkring! Efter det började jag gå omkring och se om hon märkte mig. Det gjorde hon genast och sprang mot mig. Jag tränade inkalningar och lite att hon skulle följa efter mig. Sen körde jag lite löslongering och kollade om hon tog stöd eller inte ville springa på någon hov.
Jag gjorde det för i morgon kommer hovslagrn och ska sko henne för första gången!

Skys vilodag!

Idag blev det vilodag för Sky! :) Skulle det vara någon som ville ha Sky på foder?

Hack i häl med terrängen!

Gissa vem som jag gav mig ut med på terrängen? Jo, Jupiter! Vi hade jättekul tillsammans och vi värmde upp på en äng. Där var han jättesnäll och sen red jag och Jupiter till terräng banan och började att hoppa över en stock på 40 cm. Den klara han galant så sen hoppade vi över en grind den var kan 60 cm. Efter det hoppade vi över ett dike som var fyld med vatten. Där råkade han missa kanten så hoven sjönk ner lite men det gillade inte Jupiter som drog åt sig den så fort han kunde. Vi hoppade också över en häck och det gick så bra så vi tyckte att det fick räcka så vi skrittade hem!

Kan man kalla det dressyr?

Dagens dressyrpass eller vad man ska säga var kanska intressant. Det var på Exit. Han stod längst in i boxen och halv sov när jag kom. Sen blev det borsta borsta och sen sadla och tränsa. Jag satt upp och red ner till en ridbana som tar ca 10 min att gå till.
När jag kom dit värmde jag upp med en volt och lite skrittövergångar. Han var ganska envis på att jobba men till slut orkade han inte kämpa emot.
I skritt och trav var han lugn men när galoppen kom tyckte han att det var så kul så han skuttade och bockade lite. Jag gjorde ingen övning eftersom att han var ganska stel och  jag hade ju redan ridit i 45 min som jag skulle!
'

Rätt! Svar!

Alla hade rätt! :D Vad duktiga ni är!
Svar tilla alla som undrar var jag får sakerna till outfitsen ifrån! Jag söker på typ "showmaster schabrak" så får man upp många fina schabrak! Alltså på google.

Löshoppning!

Idag blev det löshoppning för Jupiter och Exit. Jupiter hoppade ju inte lika högt som Exit men han hoppade i allafall ca 75 cm! Exit hoppade 120 cm (som högst). Båda var rikigt duktiga och de hade överskotts energi så jag vet inte om skulle vågat att rida de... :P
Båda de bockade hit och dit och det var jätteroligt att se! Dels för att dem flög omkring och att dem inte bara tar manegen som ett tråkigt ställe där man bara måste jobba.
Exit och Jupiter trivs så bra ihop och dem lekte på ett jättesöt sätt! ♥
Sen var båda svettiga som båda duschades av!
Outfit när de hoppa!
Inte tyglarna!
Vems är vems?
Kommentera om du kan och annars får du gissa!

Travat!

Träning på Mixie går frammåt. Hon är super duktig och reagerar inte mycket på att jag sitter på hennes rygg. Hon är lagom pigg men väldigt svår koncentrerad. Dgens träning med henne var som vanligt alltså att börja med att longera med sadel och stigbyglar nere, sen hänger jag lite på henne och sen hoppar jag upp. Dagens mål var att kunna trav utan arga sparckar. Det målet gick galant och hon tycker det nästan är kul att bli inriden.
Hon var väldigt trött efter träning och svettig så jag duschade av henne och sedan så släppte jag ut henne i hagen igen.
Så här ser hon åt nu och hon är hela 5 år ! (Började lite sent med inridningen._DSC0284_2

My Sky - Hoppass

Det blev ett hoppass på Sky. När vi värmde upp så körde vi det vanliga. Vi gjorde massa volter, tempoväxlingar samt skrittpauser. Sky var rikigt pigg och fram ridningen gick bra!
Hon var mycket lydig, men sen när vi kom till själva övningarna stack hon från mig.
Jag gjorde så att jag hoppade på en volt och sen var det två hinder med ca 4 galoppsprång i mellan. Hon tyckte det var rikigt kul och hoppade väldigt mycket med kraft. Slut höjden var 80 cm. Sen red vi som ett S.
Ett konhinder i mitten på kortsidan och et snett igenom och ett till på i mitten av den andra kortsidan.
Det var riktigt kul!

Skrittur!

Det blev en skrittur på Sky. Det blev ganska sent så för att vara säker tog jag sadel. Hon var lugn och avslappnad. Imorgon så ska lilla Sky få ett roligt hoppass! Förlåt så hemskt mycket för det korta inlägget men det är ganska sent!
Imorgon ska jag åka och handla lite grejer snågra till om: några till teddypaddar, ny sadel till Sky och lite benskydd, kanske några schabrak.
P.s Sky sadel sprack när jag red D.s

Haha!

Svar till Hallonbacken: Haha, om det skulle vara roligt....
/Pao

Flygfärd! (Igen)

Eftersom att det gick så dåligt för mig och Exit igår bestämde jag mig att jag skulle hoppa idag igen med Exit. Det är ju inte högt utan 50 - 70 cm, så det sliter inte så mycket. Idag fick jag jaga Exit i hagen men om det inte går lite dåligt för mig när jag tar in eller borstar, då går det dåligt på själva passet istället. Så jag kände mig ganska glad när jag sprang omkring och jagade Exit. Till sist fick jag tag i honom och jag gick in med honom i stallet. Jag hade inte gett honom hans mellis hö så han fick medan jag stod och borsta. Han åt upp snabbt och då satte jag på sadel och träns. Jag ledde ut honom ur stallet och jag bestämde mig för att rida i hagen. Framridningen gick bra och jag hade på en halsförlängare. Sen tog jag av den för den behövdes inte mer. Jag började hoppa och jag hoppade på serpentinbågar.Han var riktigt duktig och var lagom het. *stolt ägare x3*!
'



Suttit upp!

Dagens träning med Mixie började med att sakta lägga på schabrak och sadel igen och longera lite med stigbyglarna nere. (Har tränat henne men inte bloggat om det). Hon var super lugn så nu har jag hängt på henne medan hon skritta. Sen stillsamt satt jag upp på Mixie. Hon var jättelugn och vi började smått att skritta. Mixie tyckte inte alls att det var läskigt och hon började smått trav för att hon tyckte det var kul. Men sen började jag skritta utan  att någon gick bredvid och hon fattade direkt vad skänkeln och tyglarna betydde när man försikigt kramade med snänkeln eller försiktigt pillade med tyglrna. Jag skrittade omkring själv och sen bara för att jag ände mig så säker så började jag trava lite. Jag blev chokad när jag kände hur fint steg hon har. Mjukt och inte alls hakigt.
Super nöjd över min pärla!
Senskydd lollipop
Hennes träns gick sönder av någon konstig anledning så hon fick ett sådant istället!

Läsarfråga! (Ide´ Neiwada!)

Vilken av våra hästar skulle då helst ha?
* Little Mix "Mixie"
* Last Exit "Exit"
* Jupiter
* My Sky "Sky"
* Queen Of Life "Queen" (Hon kommer hit!)
* Cassiopeia "Sia"
* Little Pearl "Pearl"

Omväxling!

Jupiters pass blev en omväxling vad han brukar göra och därför blev det hoppning. Inte så högt utan bara 40 - 60 cm. Det är ju bra för de att få en omväxling ibland! I allafall när jag kom till hagen stod Jupiter och väntade på mig. Han tyckte väl att det tog för lång tid att fixa alla grejer i stallet. Jag tog in honom och ställde honom i borstspiltan.
Började borsta och hittade några fästingar (som jag plockade bort). Har ni problem med fästningar?
Jag gjorde i ordning honom och ledde ut honom i hagen (där jag brukar rida). Satt upp och skritta fram. Han var lagom pigg. Han började att jobba bra på tygeln i framridningen så jag bestämde mig för att göra lite galoppövningar när han ändå jobbade så fint. Jag gjorde mycket öka och minska och vägar och det super!
Jag började smått hoppa med honom och han var snäll och avslappnad! Jag hoppade hinder som stod snett igenom och red som ett gammeldags tidtagarur. *Stolt ägare* finns här! ;)

Svar till Hallonbacken!

Idag när jag tittade på slut "resultatet" av gårdagens unika besökare var det 104! Super duper glad!

89 besökare! :D

:D:D:D Super glad!

Flygfärd!

Dagens flygfärd på Exit var mycket läskig! Haha! Det börja med att han var pigg så jag satte på en halsförlängare, och fram ridningen gick super bra! Sen så skulle jag göra övningarna i hoppningen som jag hade planerat, så jag tog av honom halsförlängarn (så han skulle kunna hoppa smidigare) och då kom energin! Han flög över hindren och jag flög av! Ja, det var inte så lyckat! Måste logga ut bye bye!

83 besökare!

Gud jag är så gald! Hela 83 besökare idag! SÅ GLAD!
_DSC1738-2.jpg

Tack!

Hela 14 kommentarer! Så glad tack, tack, tack!

I can fly! sa Sky (Gårdagen)

Idag blev det ett hoppass för Skyisen! Vi tränade koncentration på hindrerna. Hon var väldigt duktig och glad idag. Upp värmningen gick ganska bra och hon var faktiskt pigg. Så jag tänkte att jag skulle göra dem övningar jag planerat och om Sky var duktig skulle vi gå ut i terrängen och hoppa lite där. Det fanns massa olika hinder som vi hoppade. T.ex grav, stockar, mur.
Det var super kul och hon var på ett helt annat humör. Vi flög över hindren och vi slutade på höjden 70 cm. Riktigt nöjd över min lilla pingla!
Outfiten!

Promenad + Longering

Mixie går nu med de andra (Sia, Pearl, Sky) i stora hagen så det blev en liten vandring där också. På vägen tillbaka tog jag en liten promenad fast inte så lång. Sedan longerade jag i ca 20 min och Mixie var inte ett dugg trött. Och hon hade ju gjort alla gångarter i båda varven så jag började smått att ta fram ett schabrakoch lägga det över hennes rygg och då var hon lugnsom en ko.Sedan fick hon skritta runt med schabraket på ryggen, men jag tror att det kicklades på henne för hon rykte till och viftade med svans mot schabraket. Jag hade ju inte satt åt det så hårt. Sen tog jag fram en sadel som hon fick lukta och undersöka. Jag ville inte göra allt för snabbt så jag tog in alla grejer igen och gick en till promenad.

Skyisen!

Efter skolan var det bara att åka gå till hagen och hämta Sky. Som vanligt var hon längst bort i hagen så man fick gå en bit. När man kom ca 4 m nära henne började hon galoppera mot mig. Söta Sky! Hon gick utan täcke och därför var hon lite lerig. Det var bara  att ta fram alla borstar och sätta igång och börja borsta. Hur länge brukar ni får stå och borsta eran häst? För mig tog det en halv timme. Sen när jag tänkte efter så har jag inte ridit henne så mycket barbacka så det blev det. Alltså red jag barbacka på ett busfrö.
Jag hade tämkt att rida dressyr och skänkelvikningar. Lite galoppövningar också. Hon var lite stissig med huvudet och ville inte sänka sig i början men sen satte jag på en halsförlängare som hjälpte mig att kunna få henne att börja jobba och söka sig nedåt. När jag var i slutet på uppvärmingen började hon att korta och länga galoppen själv. Hon kände väl på sig att det var det jag ville. Se red jag som en åtta och på det raka spåret flyttade jag henne altså skänkelvikning och på det böjda spåret minskade jag tarv/galoppen. Jag är mycket nöjd över henne och hon verkade mycket gladare idag. Kanske har något med sadeln att göra... Ska lägga till en padd imorgon så får vi se om det funkar! Outfit kommer imorgon!

Svar till J!

Tack du skriver också super bra inlägg! ;)

Dagens pass!

Idaag red jag:
Exit = Hoppass
Jupiter = Lång skritt & trav tur
Sky = Dressyrpass
Mixie = longerat

Neiwada!

Tack Neiwada! Du  har en super bra blogg!

Svar till Rosgården!

Ja, det får du!

Första promenaden!

Idag blev det första promenaden för Mixie, och så att hon inte skulle känna sig ensam följdeSky nu med första gången. Sky skötte sig bra och Mixie tyckte att det var jättekul att komma ut!
Sorry för kort inlägg!
/Pao

Svar till Rosgården!

Ja du kan få köpa henne!

Blod (Nej), svett (JA), tårar (kanske lite...)

Ett svettigt pass på Jupiter hände idag! I allafall för Jupiter. Passet startade med att skritta fram på banan (inte frukten).Det över gick till trav och han var riktigt seg. Så efter ett par tempoväxlingar och volter började han piggna till. Han börja arbeta på rätt sätt som jag ville. Och pang så låg jag på marken.
Jag vet int evad det var som gjorde att han slängde av mig. Så jag satt upp igen och fortsatte med det jag höll på med. Jag fick igenom honom ordentligt på slutet! Jag var riktigt nöjd.
Jag red samma övning som jag red med Exit. Fast den här gången la jag upp stigbyglarna framför sadeln.
Dagens färg på outfit: Svart

Mål med Last Exit!

¤ Att kunna kvala till SM
¤ Att bli mindre het
¤ Att någon dag kunna hoppa 150 cm bana
Kommer mer!

Skrittur med Exit!

Idag blev det en lugn och sansad skrittur på Exit. Eller, jag skämta! Jag skrittade en runda i skogen som ligger lite längre bort. Själva färden dit gick snabbt eftersom att han var så pigg! När vi var i skogen slapnade han av och det var skönt! Det blev lite trav men han kändes lite överansträngd igår så det blev ett lätt litet "pass", eftersom att jag ändå jobbbade honom i skritten.
Dagens färg på outfit: Rosa!
_DSC1700.JPG

Loppans svar!

Jag gör också det! :D:D:D
/Pao

Last Exit! (Gårdagen)

Dagens pass på Exit var ganska lugnt men gick super bra! Jag har ett hjälpmedel som gör att jag kan få honom att jobba mer i stället för att springa. Jo det är en .......  halsförlängare!
Det börja med att jag värmde upp honom med att göra volter, tempoväxlingar och lite skänkelvikningar. 
Han var väldigt envis med att dra upp huvudet som han lyckades med. Så efetr första galoppen satte jag på honom en halsförlängare och han gick jättebra!
Vi tränade på en bana där jag fick igenom honom och han blev riktigt löshjord<-- (stavning)
I allafall gick det bra och jag börjar att få mer koll på honom.
Det har varit att jag stått stilla i utveckligen med Exit men nu ska jag sätta upp nya mål!

:D

Lite dåligt med kommentarer!
Det ska ni väl fixa! ;)Tipsa alla möjliga (inom lufthäst världen)!

Konditionsträning!

Var ute och träna konditionen med Sky. Hon har väldigt bra kondition men det går alltid att förbätra.
Den här gånger skulle vi rida till ett ställe som är ca 3 km dit och ca 3 km tillbaka. Vi travade hela tiden fram och tillbaka men vi tog ett stopp vid en strand och drack lite vatten.Hon var väldigt trött när vi kom hem men det var ändå ganska skönt för henne eftersom att det dugga. Sen när vi kom hem blev det på med regntäcke och grimma och sen ut i hagen där Little Pearl, Cassiopeia och Mixie stod. Egentligen går inte de ihop (alla tillsammans) utan det är att Sky och Mixie går med varandra och de andra går med varnadra (inte Jupiter och Exit).
I kväll blir det mer inlägg!
Gratisbild på Islandshästar

Nu!

Nu står Mixie i sin box och äter lite hö. Då hon kom var hon lugn som bara den, såg nästan ut som min sötnos sov. I allafall så fick jag ut henne ur transporten jättebra och hon var riktigt lugn. Jag lädde in henne i boxen och hon började genast äta från sitt hö. Mums, tyckte Mixie!
Imorgon blir det en liten promenad och sen så kanske jag longera lite också.

My skys och Little Mix pass

Nu väntar jag!

Fil: Face-grin.svgDet ska bli så kul att Mixie ska komma idag! Fil: Face-grin.svg
Jag har fixat:
Box till henne
Hage (hon får gå med My Sky)
Placerat vattenkop/vattenhinken längre ner så hon når
Gjort lite mat och hö
Det ska bli jättekul när hon kommer och jag ska göra ett inlägg hur det gick att lasta ur henne och få in henne i boxen!
Så här ser hon ut nu!
Hon är 3 och ett halvt år! Hon blir större!

Hemma!

För några timmar sen kom jag hem med mina hästar och då lastade jag av och sen direkt släppte dem i skritten. När de har stått stilla så länge måste dem få röra sig så dem gick där ca 15 min. De hade samma outfit som i transporten för utom transportskydden och grimskaftet! Nu står dem inne och äter på lite hö som blev kvar sen tävlingen. Resultaten blev att jag och Jupiter kom vidare till nästa kval! Och jag och Exit vann LB klassen! Detta vann vi!
<--- Med Jupiter  .och... <--- Med Exit!
Jupiter:

Exit:

Besked!

Nu har jag fått besked av Dimsdale att Little Mix "Mixie" kommer komma idag på kvällen! Det ska bli så kul att få hit henne! Om ingen annan är intresserad av Monty eller Knorren så har jag ett par köpare till dem!
Igår åkte jag och shoppade lite grejer till henne!
Och sen när jag ska rida in henne...
Och så blev det en sådan här eftersom att man vet inte vad hon kan hitta på! 

Outfit för imorgon!

Imorgon åker jag iväg med Jupiter och Exit. Båda står nu duschade med fleecetäcke i boxen!
Här kommer outfitsen för imorgon!
Jupiter!
Ländtäcke ärtgrön
Last Exit!
Ländtäcke plommon

Galopp övningar!

Dagens träning på Exit blev galopp övningar! Han blir super pigg innan en tävling så att han måste gå ganska hårt innan. I allafall så red jag fram honom som vanligt. Han var ganska het men det gick att kontrolera. Vi tränade mest på LB programmet eftersom att det är det vi ska rida! Idag gick det faktiskt bäst av alla träningar innan tävlingen!
Det kommer nog gå riktigt bra och jag hoppas att dem sköter sig!
Dagens outfit!

Jogga!

Jag var ute och joggade Jupiter som var ganska trött. När det regnar blir han trött och lite stressad på samma gång. I allafall var jag ute och joggade Jupiter i ridhuset så han inte skulle stå för då hade han växlat om från lat till super pigg. Så hans lilla pass idag blev att springa av sig lite men jag skulle också känna hur han kändes om han var stel m.m. Vi har en stor chans att komma vidare i kval 2 jag och Jupiter!
Outfit och bild!

Träningstävling!

Idag var jag på en träningstävling med My Sky! Hon var väldigt seg men vi kom 3:a. Hon var inte så taggad som i måndagsför då var jag tvungen att göra halv halter och nu var jag tvungen att driva i varannat språng. Men jag är riktigt nöjd och det regnade super mycket så hon gjorde bra ifrån sig. Hon var ganska lugn i morse och igår för då tog jag bara ett pass i alla gångarter så att energin skulle sparas till dagens tränings tävling.
Här kommer outfit för transport, ridning och en bild på henne!


Gratisbild på Islandshästar
RSS 2.0