Vilka?

Vilka är det som läser denna blogg?


Kramiz Pao

Vad J fick med Humla

Kommer mer sen!
 
 
/Pao

Trött

Trött nu men på måndag blir det ju hoppträning så får ta ett dressyrpass imorgon!

Pao

Förlåt!

Skrev det men publicerades inte men tränaren blev sjuk så det är flyttat till nästa måndag! Kramiz Pao

I am back!

Kom hem igår men var för trött då så nu skriver jag ett litet kort inlägg. :P Hoppas alla har haft det bra och om man vill kan man anmäla sig i sista sekund till hoppträningen!

Kramiz Pao

Fortsätt!

Fortsätt gärna att kommentera och glöm inte! Bara en vecka är jag borta!!

Kramiz Pao

P.s J jag ska försöka lägga upp grejerna du får med! D.s

Åker bort!

Ska på ett ridläger i en vecka och glömt att göra tidsinställda. Sorry! Har haft fullt upp och packat. Men Carry får en vecka ledigt och sen blir det lite dressyr på söndag och hoppträningen på måndag. Queens föl åker till J på Soreca och blir inriden där!

Pao

Hoppträning!

Jag tänkte an ordna en hoppträing för dem som vill. Man kan köra bara markararbete om man vill det. I allafall ska jag hyra in en tränare och så ska vi träna 1 timme för den. Sen när allt är klart har tränaren bedöma. Alltså som en träningstävling men man får kanske bara ett diplom eller liknande. Man tränar på banan innan bedömingen. Vill helst inte att det ska vara mer en 8 men om det blir fler som vill blir det nog så. Träningen kostar 150 lp.
Datum är Måndag den tjugonde augusti. (kunde inte skriva med siffror).

Anmälda:

Pao - Lovely Carry
Rosendhal - Cupcake
Lucas - Aniara
Luftlycka - Lycka
Emilia - Sessan

Kramiz Pao

Nyheter!

Lite nyheter! Sky skulle vara på foder hos Barocko men det blev inte så, så nu är hon hos en tjej som älskar fjordingar och heter Petra! En super snäll tjej med mål för henne och Sky.
Exit hade inte sträckt sig utan fått en spricka i skenbenet, inte stor så går att läka men kommer att ta minst 2 och en halv vecka men troligast uppåt tre fyra. Han ska bo hos veterinären nästan all tid men jag kommer hälsa på! Jupiter har ingen att gå med så han får också en fodervärd vid namn Gabriella och är dressyr intresserad så de passar bra ihop. Så jag har Carry och Queen här hemma. Hennes föl ska åka till J på Soreca och ridas in!


Kramiz Pao

Film! (Snart)

Idag blir det film! :)

Pao

HejHej!

Är med mina kusiner idag så jag skriver passet med Carry senare!

Pao

Longera

Idaga har jag longerat Carry bara för att fä igång henne lite. Hon tyckte det var jättekul och flög hit och dit. Det är ju en början i allafall! Vi körde i alla gångarterna och roligast tyckte Carry var galoppen. Hon gjorde små glädjeskutt hela tiden. Knas Carry!

Förlåt för det korta inlägget!

Pao

Var stark!

Var stark och fortsätt med LH. Ingen i min klass vet om att jag håller på med LH så ingen kan tycka jag är konstig. Någon som skulle säga att man var knäpp för man leker med LH. Egentligen är ju det som att driva ett riktigt stall och komma på övningar för framtiden!


Pao
RSS 2.0